Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.07.30 0 0 1858
Tozatu!Persze semmi gond bocsánatot kérek nem azért mondtam,hogy fenntkell lenni,persze hogy nem lehet fenntlenni egész éjszaka az időjárásért mikor elvan kötelezve az ember.Sőt még ha gyerek is van akkor rá kell figyelni mindig,nappal is és ébernek kell lenni.Sőt megmondom őszinén nem is tudtam eddig,hogy hölgy vagy,nemtudom mire utal a Tozatu név,de nekem fiúsnak hangzott eddig,csak ahogy most írtad,hogy inkább a férjem alvó tömbjét választottam...akkor esett le!:)
Onobody-nál is ez a helyzet a gyerek,meg a házasság olyankor már nem lehet az ember maga ura,nem szabad annyira.
Én ezért örülök,hogy még nem vagyok elkötelezve,szabad vagyok(egyenlőre)most is a múlt éjszaka itt ugráltam le-fel,hogy hol jár a front,mi az aktuális időjárási hekyzet...stb,és így nem zavarok senkit,nem ébresztem fel,és legfőképpen nem égetem magam a hóbortos hobbim miatt.Mit mondana a gyerek,hogy apa te miért rohangálsz ki mindig 5percenként?én meg mondom,hogy ellenőrzöm a szélirányt és az aktivitást!:))
Magyarliba!Kösz!Jó hely nagyon,majd ha megvan minden adat akkor légyszi számold már össze,hogy mennyi van neked eddig ebben az évben,300mm felett vagy már?Én 230mm-nél vagyok,és érdekes hogy Újszász-on tegnap majd 70mm esett és még mindig 200mm alatt vannak,tehát ott borzasztó körülmények voltak eddig és aztmondják,hogy hiába esett ott ennyi eső tegnap a holtvízig kiszáradt talaj mindet elszívta egy pillanatok alatt.