riska Creative Commons License 2003.07.30 0 0 728
ahogy uh írta, ha tippelsz, akkor elsősorban a dobókat érdemes figyelni. nem szoktam fogadni (egyelőre :), de utánanéztem a meccsnek, amit kérdeztél és hétfőn válaszoltam is, csak elszállt a hozzászólásom és már nem volt időm újrapötyögni. akkor azt írtam, hogy abban biztos vagyok, hogy nagyon kevés pont lesz, de nem tudnám megmondani, ki nyer. bár a floridát gondoltam befutónak, de pénzt nem mertem volna tenni rá. ha belegondolsz, hogy az arizona az általad említett 6 elvesztett meccsen szerzett összesen kb. 5 pontot, akkor nem lehetett várni, hogy egy 2,3 körüli ERA-s Redman ellen tól sok keresnivalójuk van. viszont Bautista szintén hasonló számokkal rendelkező dobó, mint Redman, és az Arizona nyert 1-0-ra a bukó sorozatban LA ellen... szóval bármi lehetett volna az eredmény, de azér gondoltam a Floridára, mert nekik megy a szekér az Arizona viszont döcög és semmi jele nem volt, hogy feltámadnak. bocs az utólagos okoskodásért... remélem legközelebb tudok esetleg jót súgni, bár messze nem tartom szakértőnek, úgyhogy csodát ne várj :)
Előzmény: enso (713)