HAT Creative Commons License 2003.07.30 0 0 40
Úgy látom, most, hogy a kábelTV nagyjából működik (internetem máshonnan van), kicsit lanyhul az érdeklődés a téma iránt. Vagy nyílt egy új téma a TVNetWork-nek, csak nem vettem észre?

Pedig történnek érdekes dolgok: megjelent az interneten az ÁSzF (bár az ígéret ellenére telefonon nem szóltak vissza, hogy mikorra lesz kint). Átnéztem. Nagyrészt elég korrekt (sok más szolgáltatóhoz, pl. a néhai Sztár TV-hez képest biztosan), de azért van benne pár dolog ami nem tetszik.

Legfőképpen a rendelkezésre állás meghatározása, és számítási módja. Pl. csak átlagot néznek a teljes előfizetőszámra. Azaz, ha nálam nincs vétel egyáltalán, egész évben, de mindenki másnál van, akkor még az átlag szerint teljesíthetik a megadott 98%-ot, és én nem szólhatok... Persze ez extrém eset, és nyilván ők sem így akarják csinálni, de szerintem inkább kössünk egy olyan szerződést, amibe azután nem lehet (vagy legalábbis sokkal nehezebb) belekötni - aztán menjen minden rendben, és ne legyenek vitás helyzetek.

Én mindenesetre jeleztem az ügyfélszolgálaton, hogy szeretnék a szerződésben ezt-azt módosítani. Azt mondták, hivatalosan, írásban (levélben) küldjem el nekik. Úgy lesz.

Majd beszámolok a folytatásról is.
Attila

Előzmény: Koscso_Ferenc (39)