Tejkaramell
2003.07.30
|
|
0 0
3332
|
No, ha már mindenki nyaral, akkor majd én mesélek. :) Nem kellemes színházi élményről, sajnos, de kíváncsi vagyok mások milyennek találták az előadást. Tihanyban láttam a Sok hűhót, Magyar Attilával, Kerekes Évával. Mit ne mondjak, régen láttam ilyen színvonaltalan előadást! A rendezés csapnivaló volt, a színészválasztás úgyszintén. A jelenetváltások követhetetlenek voltak, főleg a jelentős húzások miatt, a legtöbb színész alkatilag (legalábbis merem remélni, hogy csak emiatt) alkalmatlan a szerepére. Le voltam döbbenve, Horesnyi Balázs hogy adhatta a nevét egy ilyen díszlethez? Ízléstelen kőépítmény-imitáció művirágokkal - a hideg futkosott a hátamon. A legszomorúbb talán a nézői fogadtatás volt. Örülök neki, ha a közönség jól szórakozik az előadáson, de ebben az esetben ez inkább elszomorított. Magyar Attila a lenagyobb jóindulattal is csak olcsó ripacskodásnak titulálható magánszámát ováció fogadta. Egyébként még Magyar Attila meg Kerekes Éva játéka volt talán elfogadható, de még így is jószívű voltam.
Tudom, hogy a nyári színház, nem azonos a kőszínházzal, de mégis. Azért ne adjuk már ennyire alá! Ebből az előadásból csak az hiányzik, aminek minimum benne kellene lennie egy előadásban. A nyári színház is lehet igényes és szórakoztató, de erre a Sok hűhóra sajnos egyik sem igaz. |
|