taramiram Creative Commons License 2003.07.29 0 0 356
Nem kell venni, meglásd, lesz magától.

Bd, azért szűröm le, mert míg a hagyma pirul, addig az amúgy is égett lisztizé keserűvé ég. Vagy nem? Elbizonytalanítottatok :-).
Mi van a Tétényi-fennsíkkal? A telked is letarolták? Hová menekítettél olajakat?

És akkor itt van egy horgász kerti finomság.
Marinírozott hal:
Az apró kárászokat, keszegeket besózom, hűtőben kicsit állni hagyom, aztán liszt, tojás, morzsa sorrendű panírba forgatom. Kirántom olajban.
10 halhoz felkarikázok kb. 2-3 kis fej vöröshagymát, ecetes (mint az uborkához) vizet készítek. A halakat lerakom egy fazékban, minden rétegre hagymakarikákat teszek, megöntözöm a lével úgy hogy ellepje a halakat. Hűtőben érlelem 2-3 napig. Az apró, kellemetlen szálkák teljesen eltűnnek.

Előzmény: Tozatu (354)