Én egy kicsit visszatérnék a TvNetWork kábeltévé-szolgáltatására.
Ahogyan az info. csatornájukon is jelezték, megkaptam a szerződést. Nem tetszik. Már az sem, hogy előre kitöltöttek mindent (nem csak a nevemet, adataimat, hanem azt is, hogy pl. hozzájárulok, hogy a szolgáltató a nevemet a reklámkiadványaiban megjelentesse). Arról semmi információ sincs, hogy milyen csomagok mennyibe kerülnek, de be van jelölve, hogy a régi Sztár TV-s csomagot választom. Arról sincs egy szó sem, hogy általában mit milyen feltételekkel kapok, mik a jogaim, stb. Persze erre való az ÁSzF nevű iromány, amit a szerződés aláírásával elfogadok. Persze ezt nem láttam. Elvileg letölthető a szolgáltató WEB lapjáról, gyakorlatilag nem. Ott csak az Internet szolgáltatásra vonatkozó van kint. Az ügyfélszolgálaton (telefon - nem könnyű elérni), először készségesen megígérték, hogy faxon elküldik - de csak egy igen megvágot "kivonatot" küldtek. Aztán megígérték, hogy még aznap (tegnap) kiteszik az Internetre. Nem teték. Ma megígérték, hogy visszahívnak, hogy mikor lesz kint. Eddig még nem hívtak.
Ha valakinek esetleg sikerül megszereznie az említett irományt, tegye már közkinccsé. Bár nem tudom miért olyan nehéz ezt elérhetővé tenni elektronikusan is. Lehet, hogy bennem van a hiba, de addig nem írok alá szerződést, amíg nem ismerem a tartalmát. (Perszer utána sem automatikusan, de az már egy másik kérdés lesz.)
Attila