Kedves Aradi Gábor!
Ha ez nem provokáció, akkor én semmi rosszat nem látok benne, sőt még örülök is neki.
Visszanéztem a régebbi beirásaidat, s úgy néz ki, hogy tényleg jobbos vagy. )Ha mégsem, akkor nagyon szorgalmas provokátor...:-))
Néhány megjegyzés a témához:
1. Bár nyilván jogotok van hozzá, és ha őszinte, akkor támogatandó és én is örömmel veszem egy ilyen kör alapítását, de azért mégiscsak egy szexuális preferencia mentén történik. Szóval egy kicsit groteszk, hiszen így akár az orális, vagy az anális szexet kedvelők is kört alapíthatnának. De mondom, ha Ti őszintén szükségét érzitek ennek, akkor legyen....
2. Ez az egész homofóbia fel van fújva. (A homoszexuálisokkal szembeni ellenszenv szvsz egy átlag mezei, "Orsós Viktorozó" MSZP szavazónál erősebb, mint a fideszeseknél.) Régen is sok ilyen ember élt közöttünk és sohasem rekesztette ki őket senki. Voltak pl. olyan népszerű szinészeink, akikről mindenki tudta, hogy homoszexuális és mégsem származott ebből semmi káruk. De miért? Mert tették a dolgukat, és nem azzal traktálták a közönséget, hogy mit szeretnek csinálni a hálószobában. És hidd el, ha egy heterószekszuális tenné ezt, az legalább ennyi ellenszenvet gyűjtene be.
3. Ugyanaz vonatkozik a "meleg felvonulásokra". Ha az orális szexet kedvelők vonulnának fel, és riszálnák magukat, ugyanolyan "botrány" lenne. Tehát it nem a homoszexuálisokról szól a vita. És szerintem elitélni nem értelmes dolog valakit a szekszuális szokásaiért, de büszkének lenni rá, legalább akkora hülyeség.
4. A jobboldalon valóban sokan indulatosan gondolnak a homoszexuálisokra, de ennek legfőbb oka pont az ilyen felvonulások. Mert azt látják, hogy míg ezért oda vannak a médiák, és éjjel-nappal foglalkoznak velük, addig a nemzeti eseményeket rendszerint elhallgatják, vagy kiforgatják. A nemzeti oldalon ezért sokan megalázva érzik magukat....