talibe
2003.07.23
|
|
0 0
3750
|
Szia!
Érdekes az enyém nem szabályoz le 5.-ben, már láttam 4500-as fordulatot és 175km-s sebességet is, viszont mint mondtam a fogyasztás nem annyira szép csak ha lassan megyek, de nem megyek :-).
Én is szeretem az azutómat vettem rá pótfáklámpás hátsó szárnyat nagyon jót tett a kocsi arányinak, igy nem tünik olyan csúnyának a segge, holnap lefotózom úgy hogy a szárny is és a kipuffogó vég is rajta legyen, bár azt nem tudom, hogy lehet ide képet beillszteni. A kormolást ne úgy képzeld el hogy bodor füst száll a kocsiból, hanem úgy hogy lemosod az autót és pl. a sarkifény metál kb. 1hét alatt a kipuffogó körül, felett kormos lesz a lökhárító alja, szoktam nézni a márkatársak autóit ha mögéjük kerülök, és szomorúan látom, hogy nem vagyok egyedül. Magát a kormolást legegyszerübben úgy tudod megnézni, hogy pl. álló helyben ad egy közepes gyors gázfröccsöt és amikor a fordulat visszafelé megy akkor jön a füst mint a fergeteg. Ebből az következik, hogy lámpánál induláskor kormolja a lökhárítót. Multkor állt elöttem egy új VW passat tdi két kipuffogóval és elindult a lámpánál, hát szépen füstölt az enyém csak jelenthet neki, akkor elgonlokoztam, hogy ha ezt kapja az ember 8-10millióért akkor én mire verem magam.
És még egy fontos dolog nekem ez elött nem volt dizel autóm, amikor észre vettem hogy kormol, én úgy mentem oda a szervíhez, hogy nem tudom hogy hibás-e az autóm, nézzék meg. Ők mondták, hogy szerintük sem normális, viszont amint már írtam nem oldották meg sehol.
Az olajcsere nem muszály, de pl. 120000 után az enyémből fekete olaj jött le. szerintem ártani nem árt, csak ne a renauiltnál csináltasd, ot drága. Ha eljön a 30000-s szervíz én vinni fogm az olajat, mert amit a renault 5000.-ért ad az simán beszerezhető 3200.- x4 az már durva.
bocs a bő léért. fojt köv.
Ja a kipuffogó vég, 14 cm-hosszú a Unix nagyker.-ben rendeltem jó drága ha jól emlékszem 5600.- de van rá 18 hónjap garancia :-)) |
Előzmény: FIFTY (3747)
|
|