Hogyan lehet groupolni? - a control lenyomva tartása mellett ki tudsz jelölni egyszerre több, vagy akár az összes pilótát az egérkattintással. Olyan igazi group mód, mint volt a CYM2-ben, most nincs.
Mi a különbség a short és az infinity relay között, mikor melyiket kell használni? - a sort relaynél elvileg váltják egymást a pilóták rövid időközönként, akinek infinity relayt adsz meg, az addig marad elől, ameddig bírja, vagy más nem teker nála gyorsabban.
Piros csík mit mutat meg? - a sprinteléshez rendelkezésre álló erőt, asszem valami sprint punch, vagy mi a neve.
Mit takarnak a verenyek mellett található számok és betük (pl T3, C1 stb...) - a versenyek besorolását, de hogy melyik a legjobb, most nem jut eszembe. a jobbért több UCI pont és pénzdíj jár.
Előfordult nálam, hogy megpróbáltam igazolni egy versenyzőt de kevés volt neki a fizu, amikor megróbáltam neki magasabb fizetést ajánlani akkos sehol nem találok ilyen opciót, az action menüben meg csak make contract van és ha arra kattintok akkor meg kiírja, hogy már van elfogadott szerződése. Szóval itt meg vagyok lőve.. - én még nem találkoztam ezzel. valószinüleg veled nem egyezett meg a pilóta és közben elfogadta egy másik csapat ajánlatát.
hát ennyi, remélem tudtam segíteni.
ha valamit nem jól mondtam, akkor majd a profibbak kijavítanak.