Sziasztok!
Köszi mindenkkinek a gratulációt!
vinettu: Nektek pedig én gratulálok!!! Sok-sok egészséget kívánok az egész családnak.
Egy tipp: Amikor először be akartam rakni a gyerekhordozót hátulra, alig sikerült mert úgy tűnt miliméterre éppen csak elég hosszú a hátsó biztonsági öv. A harmadik beszerelésnél érdekes módon már bőven elég hosszú volt. Aztán rájöttünk, hogy ha nagyon ki van húzva, véletlenül megrántod szerelés közben és beaakad a biztonsági öv akkor nem akad ki olyan könnyen mint kevésbé kihúzott állapotában. Mivel be volt akadva, nem tudtam jobban kihúzni, azt hittem olyan rövid és nincs mit tenni vele... :-)
Nekünk most 2+1/2 hetes a pici, lassan megyünk vele ide-oda hosszabbacska utakra is. Valahogy így képzelem a pakolási stratégiát: kalaptartó ki, babakocsi + cumisüvegek + pelus csomagtartóba. Baba + anyuka hátulra. Saját cuccaink az első ülésre beszíjazva sporttáskában, meg lábhoz ahová fér szatyrokban... :-) Majd írok tapasztalatokat!
Azért elkezdtem szemezni egy kombi B Vectra-val, vagy egy farkaslámpás Mondeo-val. A Vectra nekem jobban tetszik, felszereltebb és kényelmesebbnek tűnt az utastérben, a Mondeo csomagtartója viszont 80 literrel nagyobb.
üdv,
hpz