kreko Creative Commons License 2003.07.22 0 0 974
Akkor a Kedves Ertekesito Holgyek megint jol felretajekoztattak minket mert nekem meeg 2 hete is azt mondtak hogy amit nem kerek ajtot vagy falat, annak az arat valamekkora osszeggel visszateritik.

"Az ajtó árát nem tudja levonni a költségvetési keretből"

Ja jo duma. De persze ha valaki plusz ajtot ker akkor ugyanazt az ajtot amit en nem kertem es nem adtak vissza az arat akkor azt annak az embernek ujra kiszamlazzak mi? Mert gondolom hozzaadni tud a koltsegvetesi kerethez csak levonni nem tud belole.

Hat ha igy csinaljak akkor en lehet hogy azt mondom hogy akkor nekem azokat a beepitetlen zsir uj ajtokat adjak oda, ha nem adjak vissza az arat.

Velemenyem a legkondirol legkondisoknak, bar lehet hogy most pont eppen ok vannak szabin:

Az E epulet Lehel ut feloli oldalan lakoknak szerintem nem kell legkondi, mert kb csak delelott 11-ig sut oda a nap. Ugyhogy nem hiszem hogy olyan meleg lesz. Az meg a masik hogyha a szomszedomban egy legkondis kollega fog lakni, es ejszaka a nyitott ablak mellett arra ebredek hogy elkezd zugni a legkondija akkor azszem nem leszunk joban es a 100W-os hangszorokat a lakasa fele fogom forditani valami jo szar zenevel.

Pedro, kerdes:
Te irtal rola kervenyt a CP-nek hogy valtoztatasokat szeretnel a lakasodon? Vagy csak ugy maguktol hivtak fel? Vagy mindenkit felhivnak es megkerdezik?

Hat az ajanlatkeresert fizetni az bennem sem merult fel. Azert fizessek hogy megmondjak nekem hogy egy teglat mennyiert tesznek odebb? Na ne!

Előzmény: Pedro_ (972)