Azért mégis épült autópálya, nem?
Figyelj, ha nekem adsz szaz forintot, hogy epitsek autopalyat, en megepitem otvenbol a tizedet es azt hazudom, hogy szazba kerult, akkor en azert csalo vagyok, nem?
Ezt valami ténnyel alátámaszthatnád...
Sajnos nem sorolhatom fel, hogy konkretan mely projektek informatikai hatterenek kialakitasaban segedkeztem anno, de volt szerencsem belelatni az IKB es az RFH Rt. mukodesebe, tovabba nem tudom nem megbundazottnak tartani azt a palyazatot, ahol az elbiralobizottsag az intranetes szavazooldalon csak a palyazo nevet es szekhelyet lathatja, mert az egyeb adatok "zavarolag hathatnak a szavazas menetere". Nem beszelve arrol, hogy volt olyan, hogy a biralobizottsag elnokenek szavazata kettot ert, es ugya amelyik palyazo elso korben ket szavazatot kapott, annak mar utaltak is a let. Ezt add ossze.
De ha utananezel az ujsagokban, magad is szamtalan, akar mokasnak is tarthato epizodot fedezhetsz fel: pl. azok a boldogan vigyorgo akarkik, akik a tevereklamokban lelkendeztek, nem mindig kaptak meg a penzt, meg ugye itt van a kozvetlenul a kormanyvaltas elott rapid modon es torvenytelenul kibovitett es gyorsan el is biralt palyazatok ugye, soroljam meg?