KarnEvil
2003.07.17
|
|
0 0
171
|
Hello,
a magyar midi file-ok vásárlásával kapcsolatban tennék egy megjegyzést. Pár nappal ezelőtt megkeresett egy énekesnő, hogy két számot szeretne felvenni extra sürgősen, mert valahová demót kell küldenie. Persze nem voltak meg neki a számok alapjai... Mivel nem volt elég időm a midi alapok elkészítéséhez, elhatároztam, hogy igénybe veszem a Chris Midi Studio szolgáltatását, vagyis letöltöm tőlük a szükséges 2 midi file-t, és utána alapként felhasználom a további munkákhoz. Letöltöttem darabját 400FT+ÁFA-ért (Edda:Érzés, Unique:Csillagtengereken) sajnos. Mindkét anyag csak úgy, nagyjából van összerakva, tele hibákkal. Az Edda számon olyan szörnyű szólók voltak - és persze hangilag semmi közük nem volt az eredeti szám szólóihoz -, hogy kénytelen voltam én magam feljátszani őket. (Az elfuserált gitárimitációt lecseréltem egy jó zúzós analóg szinti szólóra, a teljesen hiányzó Hammond szólóról nem is beszélve...) Az eredeti szám finom ritmikai betétei is teljesen hiányoznak belőle.
A Unique szám midi elején már fejgörcsöt kaptam, mert fényévekre van az eredetitől. Mind ritmikailag, mind harmóniailag.
Bocs, hogy itt kiöntöttem a lelkem, nem is ez volt a célom, csak figyelmeztetni akarok mindenkit, aki az említett "stúdiótól" szeretne midi file-t vásárolni, hogy csak akkor tegye, ha nem komoly célokra szeretné használni...
Erre feljövök a fórumra és látom, hogy ez a CMS itt hirdeti magát az Adok-veszek rovatban... |
|