Elkezdtem tegnap játszani a játékkkal.
Nagyon jó a játék sebességének a kialakítása. Az 1*-eres sebesség se lassú, viszont lehet a sebességet jól fokoozni és még a játékélmény sem veszik el. Egy verseny nem tart örökkön örökké, mivel azt hittem hogy egy szakasz is nagyon hosszú lesz.
Sajnos a másik osztály versenyeit nem nézhetem. Ez a játék egyik hibája az én szempotnjaim alapján. De oké, ezt még elviselem.
Zavar egy kicsit hogy a neveket nehezen találtam meg. Több játék után talán ez sem fog akkora problémát okozni. A nézetbeállítások nagyon jól sikerültek. Könnyű kezelni a nézetet. A távolítás és közelítés különösen jó, most kezdtem ezzel a játéksorozattal ismerkedni rögtön a 3-mmal.
Egyenlőre igyekszem no orders paranncsal játsztatni a csapatom, miközben veszek új kerékpáross felszereléseket hogy a csapatom sikeresebb legyen. Adok-veszek majd kerékpárosokat, bár igazolást még csak úgy csináltam, hogy hozzám akart jönni két kerekes a szezon elején.
Örülnék ha segítenél abban hogy a különböző parancsoknak milyen hatásuk van?
Ha túlhajtom a kerekest, akkor mi van? ha nem kérek tőle teljesítményt, mi van? Hol lehet megtalálni az ideális teljesítményt? Mi árulkodik arról hogy milyen taktikát érdemes a kerekesemnek adnom? Mindenkit egyenként irányítsak vagy elég ha 1-2 kerekest irányítok?
A kerékpárosok neve nem teljesen stimmeel. Arsmstrong az egyik ékes példa erre. Hol lehet megszerezni a játékhoz a normális kerékpárosok neveit tartalmazó fájlt, patchet vagy akármit?