youlildork Creative Commons License 2003.07.17 0 0 9
Nekem majdnem lett iPod-om, nagyon sokaig szemeztem vele es egy haverom jovoltabol vagy egy hetig nalam volt. A menu iranyitasa nem annyira jott be mint vartam, de a kapacitas (10GB) meg a hataron van (sok a CD-m, rengeteget utazom). Aztan egyik nap.....
Megvettem egy Creative Nomad Zen nevu uj Mp3 lejatszot. Az alap sokban hasonlit az iPod-ra, nagysagra kb 1/2cm-rel vastagabb, tehat meg igy is eleg kis meretu, mint egy magnokazetta. A kapacitas 20GB, de ami a legjobb az az ar/ertek arany, az USA-ban $299.00 az ara. A 20GB-s iPod majdnem a duplaja!!!!! Ami magazint, weboldalt olvastam, atlag 10-bol 8-9 et ad erte, nagyon jo minosites. A leiras szerint 14 oraig tud fullon jatszani, de a valos 12 ora is remek teljesitmeny amint mar teszteltem az utobbi masfel honapban. A menu egy keken vilagito eleg nagy displayen kereszul, konnyen es jol iranyithato, hangminoseg szinten remek, sok beallitasi lehetoseggel itt is. USB2-es meg Firewire portok vannak rajta, a hozzavalo software-el a nagyanyam is tudna grabbelni. Ja igen, ingyen 1 eves Globalis Garancia jar hozza. Nemsokara jon a 60GB-s valtozat is! Ugy tudom Europaban mostanaban lesz elerheto, csak ajanlani tudom, mint alternativat, megegyszer hozzateszem, sokaig iPod-ot akartam, de ha van jobb/olcsobb hat...