szkd Creative Commons License 2003.07.16 0 0 21

Még 1x elolvastam a topikindítót és nem találtam benne a VÚ védelmére kelő mondatot. Lehet persze, hogy divot máshol védelmébe veszi a kabarét de itt és most tényleg másról van szó.

Imho arról van szó, hogy Aczél nem tehetei meg azt amit egyébként maga szerint megtehet. Kéne legyen egy olyan szakmai testület amelyik még Aczélnak is meg meri mondani, hogy segg. Vagy egyszerűen kirúgja az elvileg közszolgálati tv-ből. Tudom, hogy a magyar királyi mindig is csak elvileg közszolgálati, de ezért amit a Fidesz művelt az előző ciklusban a tv-vel az nem mentség arra, hogy ez az ürge még azt is akarja láttatni, hogy ő politikailag elfogulatlan.
Ha neki nem tetszik a VÚ akkor ne beszéljen róla. Írja meg véleményét a lapjában

Hogy Aczél ma reggeli véleményében nem lehetett látni politikai részrehajlását az csak annak köszönhető, hogy vagy nagyon visszavett magából vagy félti a közszolgálati pénzecskéjét vagy nagyon jól tudja, hogy hogyan kell manipulálni, részrehajlást álcázni. Szerintem inkább az utóbbi

Előzmény: Vokálpatrióta (20)