Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.07.16 0 0 1732
Köszönöm a hozzászólásokat,igen elolvastam a topik-ot,csak tegnap nem volt már időm,mert fárdat voltam.Elnézést a sok kérdésért.
Nos a sok adattal nem megyek semmire,de hát mit tegyek ez érdekel.Most aki focit néz annak mi haszna belőle outdownS??

Frint!Hát igen a Békésieket se irigylem,de itt se sokkal jobb a helyzet.Legalább a télen volt havunk!!:)

onobody!Akkor nem vagy messze.De nálad több eső volt,mert zivatarok jobban bejöttek nálad.

magyarliba!Igen igen,téged lehet irigyelni,mert Sopronból is van ismerősöm aki írja a csapadékadatokat és sokkal jobb a helyzet tifelétek.

Nagyon jó kis fórum,tegnap találtam rá és megtetszett,csa kelsőnek mindig az jut az eszembe,hogy ki hol lakhat és ezért kérdeztem csak meg,mert mindig érdekel.
A véleményem az,hogy itt délen és dk-en lesz eső nem is kevés,de majdcsak Szeptembertől,mert akkor indulnak meg a mediterrán ciklonok.A mostani Golf-áramlattal meg nem érünk semmit ide nem hoz csapadékot.(persze Kőszegre,meg Sopron-ba még igen,ezért is vannak előrébb csapadékügyileg)
Mostanra Franciaországban van az a hidegfront ami csütörtök délelőtt ér ide zivatarokkal,de nem sok jót remélek,mert zivatarok szempontjából elvagyok átkozva,nekem a csendes eső kellne,de olyan okklúziós front meg szeptemberig nem jön sajnos.Igaz ez csak az én véleményem,bármi lehet,mert a remény hal meg utoljára!

Sziasztok!