kimberley
2003.07.15
|
|
0 0
440
|
Sziasztok!
Úgy kb. 1 hónapja fedeztem fel ezt a topic-ot (az elejétől a végéig elolvastam és elmentettem a lapokat) nagyon megörültem, hogy nem vagyok egyedül a Görögország mániámmal. Aug. 11-én indulunk Sarti-ra a debreceni Panorama Tours-szal. Már annyira várom, hogy nem tudok másról beszélni és naponta legalább 100-szor eszembe jut a nyaralás. Voltam már Görögo.-ban, de az már nagyon régen volt('95-ben). Autóval voltunk és a szárazföld keleti partját végigjártuk Athénig, na és a Meteoráknál is voltunk csak pont a Chalkidikit hagytuk ki, mert már nem fért bele az időnkbe. Ahogy olvasom miket írtok már nagyon bánom, hogy nem jutottam "még" el oda. De most augusztusban minden megváltozik. Annyi infót kaptam tőletek, hogy azt sem tudom, hogy köszönjem meg.Külön köszönet: Imhoteph-nek,( a honlap nagyon JÓ!!!) Sartitanillának( a szintén kitűnő honlapért) , Sarti2003-nak és laMancha-nak. Már szinte úgy érzem ismerem Sarti-t, pedig még nem is jártam ott.A Papus apartmanról tudtok valamit? A térképen megtaláltam és van képem róla kívülről, de azt nem tudom milyen lehet belülről. Esetleg van köztetek olyan aki aug.12. és aug.19. között Sarti-n lesz? |
|