Koscso_Ferenc Creative Commons License 2003.07.15 0 0 33
Jogos kérdés. A helyzet az, hogy az Internetet a tvnetwork szolgáltatja 2001. januárja óta és neki is fizetünk. A kábeltévés szolgáltatást a Sztártv végezte, ezért azért nekik kellett fizetni. Most egyenlőre úgy néz ki, hogy senkinek nem fogok fizetni, mert az Internetem ma sem működik még, habár igéretet kaptam arra, hogy délre működni fog és a kábeltévé is napról napra zajosabb, közelítve a nézhetetlenhez. Amennyire ezt meg tudom itélni még csak kisérlet sem történt a megjavítására a mai nap folyamán. A tegnap megkapott számla szerint június 16-ig tudtam a szolgáltatást igénybe venni. Igy holnap lesz egy hónapja, hogy nem tudom használni. Azért a XXI. században ez már valami. Ha viszont komolyan veszem a szintén a tegnapi napon kiküldött tvnetwork levelet, amelyben örömmel tájékoztatnak arról, hogy 10-e óta helyre állt a szolgáltatás, akkor azt kell észlelnem, hogy 10-e óta már csak egy egyszerű műszaki hiba elhárítása nem sikerül hat napja. Ez pedig más kategória, mint a valaki által megrongált kábel. Ez bizony már szemben áll a vállalt rendelkezésre állással. Valaki küldött nekem ma egy 6 MB-os emailt, éppen most szakadt meg harmadszor a letöltés 5 MB fölött, így most már több, mint másfél órája küzdök egy email letöltésével.
Előzmény: 405GRX (32)