Én is baroira utálom ezt az alkudozós világot,
de tudomásul@ettem, hogy mely országokhoz tartozik ez...
Régen írtam, hogy valami 100 vagy 120-ra tartották azt a pólót, amit 11-ért vettünk meg a fix áras boltban.
Már nem emlékszem, az ilyesmit egyszerűen ki akarom törölni az agyamból.
Nálunk az ajándékvásárlás az már 1-2 óra,
nem nagyzolás, de nem bírom ezt az órákon át való alkudozást, a párom élvezi,
de nélkülem, mivel arrébb somfordálok, már neki sem nagy kunszt, nincs kinek bizonyítania, asszem...
Párszor megmutattam neki, hogy a fix áras boltban ugyanazt fleannyiért berakom a kosárba, és még be is csomagolják,
én nem élvezem ezt a miliőt,
de ez ne tartson senkit vissza, kérlek benneteket,
próbáljátok ki, ha nem jön be, akkor legközelebb másképp csináljátok...
Az araboknál ez egy életforma, más országban más - borravalót várnak el, vagy bármi más a sajátosság... átver a taxis, vagy átver az éttermes, ez van...
Bevallom, első ilyen utunkon mi is beleszaladtunk, vettünk bőrdzsekit, még ha nem is ilyenre vágytam, bőrtáskát, kicsi, azóta sem hordom, bőr baseboll-sapkát, azóta sem hordjuk...
Ezt 1x mindenkinek át kell élnie, szerintem, ne vegyük el másoktól ezt az örömöt, nem? - Kedves Asx? Hm? - szerintem van abban valami jó elsőre, aztán majd mindenki rájön, mi mit ért meg...
Itthon is megvesszük a gyereknek a drága lufit, a jégkrémet, a bármit, vagy megéri, vagy nem...
Részemről ez a vásárlás már tényleg csak a "kötelező" ajándékokra vonatkozik, no meg némi ajándéktárgyra magunknak.
Nálatok? Has nem ciki a kérdés?
Szia!