krampi, Mollika:
AKkor válaszolok.Először is örülök, hogy tetszett a beszámoló, megpróbáltam hitelesen visszaadni az élményeket, ezek szerint sikerült:))
Igen, a Karthago Tours-sal mentünk.Fogalmam sincs milyen típusú géppel repültünk, az tuti, hogy tuniszi volt, a kiszolgálás pedig a legalacsonyabb,amiben valaha is részünk volt.Kaptunk 1 pohár meleg üditőt meg egy kis kaját,oszt annyi.Persze nem ez a lényeg.
Odafelé kb. 30 perccel később indult a gép.A következő turnus már több órát késett.
Visszafelé pedig 1 órát késett.Nem gond, ki lehet bírni.
Mi Houmt Suk és Midun városához voltunk közel.MIndkettő 10 perc alatt megközelíthető taxival.Gyalog saenki ne vágjon neki, ahhoz messze van.
És sajnos este 7-kor bezárnak a bazárok.
Pénzt mi a szállodában váltottunk, nagyon jó árfolyam volt.
Az árakkal sem volt semmi kifogás.Profi alkudozó lettem, úgyhogy mindent annyiért vettem meg, amennyiért nekem megérte.Azt tudni kell, hogy eleve 5x-ös árat mondanak és alkudozni KÖTELEZŐ!!!
Pl. egy hastáncos rucit 260 dínárért kínált, én tudtam, hogy nekem 60-at ér meg...fél óra alkudozás után, meg is kaptam:))
Ezt persze mind hihetetlen jókedvűen kell elképzelni, vigyorogtunk, huzigáltuk a számokat a papíron.Simán lebanditáztak, szóval nekem nagyon tetszett:))
Szúnyog sehol sem volt, én legalábbis nem tlálkoztam velük, pókokkal és másféle rovarokkal annál inkább.De se a tengerparton, se a szobában nem mutatkoztak meg.