satine Creative Commons License 2003.07.13 0 0 211
Hurrá! Legközelebb veled megyek nyaralni/telelni (bocsi a hozzád-tartozódtól... :)) - akkor nem csak engem csesztet mindenki folyton, hogy minek megy tengerhez az ilyen... meg medencéhez...
Nem tehetek róla, imádok ülni a tengerparton, nézni a vizet, hallgatni a tengermorajlást, a sirályokat, lesni a halakat, a vitorlásokat, bámulni a semmibe, nekem ez a kikapcsolódás.

A képen a szoba biztosan a főépületben van, a bungikban az egy ajtó/ablak az nem egy nagy etwas ám, de itt azért nem zavart.
Mást lehet, hogy zavarna. Szóval nem panoráma ablakos.
És a bungik nem a tengerparton vannak, tehát nem a tengerre látsz, vagy csak nagyon kihajolva, talán.
A főépület egyik oldala viszont totál a medencékre néz, és amögött a távolban a tengerre.
Viszont ez szerintem (pláne nyáron) zajos lehet, 10-11-ig tutira hangos programok vannak, és már reggel is kezdődik az animátorokkal az aerobic. Az olyan nyüzsis rész.
De biztosan szép a kilátás.

A bungi nagyon csöndes, mi észre sem vettük, hogy vannak szomszédaink, nincs átlátás, nincs áthallás, na ja, ha nagyon ordibálnak, talán az erkélyen...
Ez tök nihil, a mi ajtó/ablakunk egy sziklakertre nézett, gyönyörű színekkel, a távolban a teniszpálya volt, de azt sem használta senki, vagy ha igen, semmi fény meg zaj.
A bungi előtti kis minikertbe ki lehet ücsizni, de a szállodában is jókat lehet bóklászni, ki mit szeret, zajt vagy nyugalmat.
A bungi egy légterű, de 3 szintes volt, arab stílusú építkezés, én örültem annak, hogy ezt is kipróbálhatom, elképzeltem, hogy így élnek a családok, amikor egy keskeny ajtó mögött eltűnnek.
De mi csak mosakodni és aludni jártunk haza, nem sok funkciója volt a szobának.

Van olyan ismerősöm, aki megengedheti magának, hogy pihenni ide járjon vissza, mármint Djerbára.
Amikor olyanja van, és van 60 ezre és egy hét szabija, elmegy. Lenyugszik, pihen, kikapcsolódik...
Hát, ezt szeretném én is elérni...
És kívánom mindenkinek! :))

Előzmény: krampi (207)