sergei Creative Commons License 2003.07.12 0 0 17
Üdv!

Én 100 kiló fölött vagyok, és így is jól gyorsul velem! és megközelíti a 60-at! Az utazási komfortja nekem bejön, szeretem a keménységét, én egyszer azon vettem észre magam, hogy menet közben 2 kézzel igazgattam a bukót, és tök jól ment egyenesen. Azt aláírom, hogy nem túl szép, de nekem bejön. Ami viszont a mai napomat tönkretette az az volt, hogy 5-re kellett volna mennem egy helyre. Megyek vele, húzom tökig a gázt, szépen megy, 2 perc múlva elkezd lasssulni, nem gyújt, elengedem a gázt, visszaváltok, és eőjön az alapjárat, utána megint megy, de ha a teljesítménye nagy részét ki akarom használni, akkor megint megjátssza ezt. Na megszakítót vettem neki újat, betettem, kicsit jobban indul tőle, de a hiba nem szűnt meg, valószínű a karbi szopat. Vettem hozzá 2 parafás kuplungot, sikerült felkínlódnom rá, lehúzó szerszám nélkül is, bár sokat kínlódtam vele, és anyáztam az agyahagyott kuplungrugó lefogatás miatt. Erős rugó, 2 alátét, meg egy zégergyűrű, mindezt éjfél körül. A szerelhetősége kicsit aggasztó, de nem brutális, nem mondanám. Most hazajöttem vele, de a gond nem oldódott meg még. A hátsó fék bowdenem meg megadta magát. A szivató/dúsítót mondtad, kicsit lestem, mert nekem olyan nincs, van 1 pilicka az úszóházon, amivel elöntöm a karbit, de semmi egyéb!

Üdv!