outdownS Creative Commons License 2003.07.10 0 0 318
Köszönjük, hogy törted magad! A recept finomnak tűnik, de tényleg macerás.

A szódabika azért kell a vízbe, hogy harsány zöld színe maradjon (néhol zöldborsóhoz is írják), de míg a szín megmarad, a táp jobban kilúgozúdik belőle, ezért én nem ajánlanám.

Az 1 óra vízfürdő helyett én simán megsütném sütőben 35-40 perc alatt. A tetejét meg nem díszíti annyira néhány bab, mint amennyire finom lenne rá egy kis reszelt sajt...

De ezt ne úgy értsd, hogy hálátlan vagyok, csak már adaptálom gondolatban.

Tegnap egyébként leszedtem egy adag zöldbabot, aztán nem volt kedvem megpucolni, előkaptam pár szem gombát a hűtőből és csináltam spagettit... (-:)

Előzmény: Tozatu (315)