Kedves Asx!
Akkor ismétlem:
EZ EGY ARAB ORSZÁG!!!!!!! Nem lehet semmihez hasonlítani, csak egy másik ARAB országhoz! Ez NEM a Maldív szigetek! Egy arab országban pedig köztudomásúlag nem az európai norma szerint osztják a csillagokat, hanem egy )néha két) csillagnyi a különbség. A kötelező higiéniáról és a tengerpart tisztaságáról nem is beszélve. Nem tudom, hogy Te mennyire tájékozódtál elötte, de valószínűsíthető, hogy nem megfelelően.
"De ha a strandról azt állítod, hogy szép és jó, akkor nem tudom hogy eddig Te merre jártál?"
Megtennéd, hogy idézed tőlem, ahol ezt állítom? Vagy mégsem így van? Tessék kicsit figyelmesebben olvasni!
"Maldív-szigeteken jártál már? Vagy Balin? Mert ott vannak roncsok. De szerintem nem csak ott..."
Ugye Te nagy búvár vagy? Láttál már roncsot? Legtöbb, főleg az általad említettek teljesen le vannak rabolva. Naponta több tucat búvár tapossa. Itt még minden lent volt! Az összs porcelán, lőszerek, minden cucc! Sorold már el légyszíves, hogy hol találok még ilyet!!!! Ugye rövid a lista? Most akkor kinek van igaza? Kicsit ciki, nem? Ráadásul 27 méteren kevés jó roncs van. Ezt a roncsot még nem merülte 100 búvár sem!
"De ha ezek a dolgok érdekelnek, akkor tudom ajánlani a Vörös-tengert!"
Nem mondod! Hogy Te miket tudsz!!! Teljesen lenyűgözöl a végén!
Persze, hogy nem azonos a két hely, de mivel a roncs miatt ide jöttünk, nem megyek át szorizni délutánonként a Vörös tengerre. Persze, csak ha nem muszály! Majd ha sok korall érdekel, akkor oda megyek. Hidd el, nem az érdekelt!
"Mesevilág!"
Köszi, már kinőttem belőle!
"De ha neked Tunézia jobban tetszik az a Te dogod. Ízlés kérdése."
Ismét figyelmetlen voltál! Nem mondtam, hogy jobban tetszik. Kifejezetten hangsúlyos volt, hogy helyi viszonylatban jó! Tudod az mit jelent? Nem azt, hogy a Maldiv szigeteknél jobb!
Fido