Fido Dido Creative Commons License 2003.07.09 0 0 147
Asx!

Képzeld, tetszett!
Mondjuk én nem úgy indultam neki, mint Te!
Szerintem Te kicsit el vagy tévedve! Ez egy arab ország, nem várhatod el, hogy európai szinvonalú legyen!
Én felkészültem rá, hogy arabok. Teljesen OK volt minden a helyi viszonyok szerint.
Kis ablakok? Ki nem szarja le????? Alvással együtt napi 5 órát voltam a szobában! Nekem elég, ha klíma van, az is 27foktól volt elviselhető a kinti 40-hez képest. Börtöncella????? Én elég sok filmet forgattam börtönökben, és elárulom, hogy azok nem egészen így néznek ki! Nagyon rendben voltak a szobák! Tiszta volt minden, naponta csrélték a törölközőket, még azokat is, amiket a strandra vihettünk le. Naponta takarítottak, stb. Az étterem is rendben volt, jó kaják, bőséges választék, a bárban is mindent kaptunk. Ha én nyaralni megyek, akkor nem görcsölöm végig a dolgot, főleg, ha ilyen helyre megyek. Ilyen roncsmerülési lehetőséget a világon nagyon kevés helyen (szinte sehol nem) lehet találni.
Az hogy nincs minibár a szobában, ki nem szarja le???? Alváshoz nem kell, egész nap pedig kint vagyunk valahol. Ha pedig tényleg hideg italra vágyom, akkor odabattyogok valamelyik bárhoz, vagy a teraszra, vagy az étterembe, és kérek. Nem várom el, hogy egy 4 csillagos all inclusive szállodában pincérek hozzák ki az italt. Valamivel keverheted a dolgot!
A medence is megfelelő volt helyi szinten. Tisztított, hűtött vizű. Mi kell még? A Karthago kifejezetten családosoknak van kitalálva, rengeteg sportolási és szórakozási lehetőséggel. Minden nap 12 animátor szervezte a programokat. Nem tudom mit vársz Tunéziától, de ha ez nem felel meg, akkor javaslom, hogy kerüld Afrikát és az 5 csillag alatti hoteleket!

Fido

Előzmény: asx (145)