cOSTIV
2003.07.07
|
|
0 0
574
|
Mint már írtam ... klubbtag lettem. Tehát tartok egy kis beszámolót.
Alapvetően tetszik a gép, főleg azért mert előtte egy HP 120-asom is volt. Szerencsére sikerült tőle megszabadulnom - de ez nem tartozik ide. Sokat szenvedek azzal, hogy mikor milyen beállítást használjak - talán még most sem sikerül elsőre. Amikor hirtelen kell fotózni akkor kapcsolás AUTO módba és katt. Tehát még van mit tanulni. Tetszik a sok lehetőség amit kínál a gép. Az obi nekem is karcolódik és talán tartok is tőle, hogy egyszer csak beadja az unalmast. Szerencsére Canon Hun. garis. Sokan írtátok, hogy a vörösszem csőkkentő nem jó! Nekem még sosem sikerült olyan képet csinálni amin vörösszem van. Esetleg egy kutyával, de annak zöld a szeme meg nem tudtam neki elmagyarázni, hogy a sárga lámpába nézzen. 1800 -as GP akkuval nyúzom a gépet és tapasztalatom szerint egy töltéssel kb. 200 képet tudok csinálni aminek a fele vakus - a display bekapcsolva.
Kiegészítőként eddig vettem egy HAMA tokot amiben ez a "tusolócsöves" állvány van. Vállpánt és övpánt is van rajta. A 64(TDK, korábbi vétel) Megás kártya mellé beszereztem egy 128(Kingston)-ast. Egy további 128-as pedig előrendelve.
Egyelőre ennyi.. |
|