- "Van valakinek *bármilyen* ötlete, hogy mit lehet ilyenkor csinálni? Várjuk ki, míg abbahagyják (ha egyáltalán abbahagyják)? Eeeh, le kéne sittelni az egész bagázst. "
Szerintem nem fogják abbahagyni. A Sztártv-nek valószinúleg soha nem volt célja az igazi szolgáltatás, egyszerűen csak pénzt akartak csinálni. Valahogyan megszerezték a Matavval szemben anno 1997 táján a kábeltévé rendszert a XVI kerületben. Igéretekben nem volt hiány. Emlékszem mikor bekötötték a kábeltévé modemet nálam, egy igen fiatal fiú jött, ki, aki 10 perccel az érkezés után pakolni kezdett, mikor megkérdeztem hova megy, hiszen még el sem kezdte, azt mondta sietnie kell, mert szakközépiskolás és vissza kell mennie, mert lóg az óráról ami éppen van, de a következőről már nem tud lógni, így vissza kell buszoznia az iskolába és majd kijön megint ha vége lesz az órának. De volt olyan is, hogy elveszítették a leveleimet a mail szerverükről, mert tönkre ment az egyetlen HD, amit használtak, no RAID-1, no back-up, tőlem kérdezték meg még egyszer mik is voltak az adataim. Sorolhatnám még az elrettentő példákat tucatszám. Mikor nagy nehezen sikerült beszélnem telefonon valakivel a Hilda u. 1. alatti Sztártv főhadiszálláson, nem nagyon értették, hogy miért tartom különlegesnek azt, hogy egy internetes szolgáltató cégnek nincs telefonszáma és emailje. Mikor átadták a rendszerüket a TVNetworknek 2000 decemberében tőlem kérték el visszamenőleg a számláikat, hogy lássák rendesen fizettem - e őket. Sokat elmond róluk az is, hogy fejállomást egy sufniban tartották gyakorlatilag, amit csak magánlaksértés árán lehetne akarutakkal szemben megközelíteni. Elég hülyén néz ki a kertben az a pár műholdas antenna is.