Szia,
Én és a barátnőm pont ma fizettünk előleget a Hotel Melia Djerba Menzelbe a Kartagonal ami most éppen 5*-nak van feltüntetve. Nagyon örültem neki amikor megláttam a Djerba fórumot.
Először is le a kalappal a leírásod előtt…Sok hasznos infót találtam köszi szépen. Amibe én még szívesen belemennék- ha időd engedi hogy válaszolj- az maga a szálloda. Mi félpanziót fizettünk be, nem tudom megérné-e az All Inc.(már ha lehet egyáltalán). Szerinted?
A vendégek főleg mely náció tagjai? Nagyon remélem hogy nincs sok russzin, roman, albán, bolgár, szlovák, ukrán és Magyar(ez csak vicc volt persze :J).
A kaja milyen volt? Úgy értem volt-e választék, rendes húsételek(nem vagyok vegetáriánus), gyümölcs friss volt-e mindig, stb…
Rövid italok mennyibe kerültek?
Szobában a szomszédot mennyire lehetett hallani(lehetett-e egyáltalán)? Strand, uszodák mennyire voltak zsúfoltak illetve tiszták/koszosak?( azt hogy a partot1-2 naponta tisztitják azt vágom)
Van kosárlabdapálya? A szállodán kívül szórakozóhely, kocsma ilyesmi van?
Kell e vinnünk hosszú nadrágot vagy lehet hesszelni rövidbe mindig (vacsoránál is).
Konkrét kérdésem ennyi volt, de nagyon érdekelne csak úgy a véleményed az egész szállodáról illetve szívesen hallanék bármiről amit érdekesnek vagy fontosnak találsz.
Valakinek felajánlottad hogy megmutatod a képeket ha pesti. Hát mi zuglóban lakunk ha még mindig szívesen megmutatod a képeket mi megnéznénk őket, de ha esetleg be vannak szkennelve akkor az lenne a legkényelmesebb ha el tudnád küldeni erre az email címre(finesz-pest.bt@chello.hu)
Off: Fiú vagy vagy lány? A leírásból nekem az a benyomásom hogy lány… Mivel foglalkozol hogy mindig ilyen elfoglalt vagy?
Válaszodat előre is köszönöm.
Finesz