asx Creative Commons License 2003.07.03 0 0 108
Nálam is lassú, ezért lassan írtam hátha így jó lesz. :)

Másnap reggeli után összepakoltuk a holmikat és 10 óra fele jött is az utazási iroda (Gullet Turistik) helyi megbízottja, akit Karimnak hívtak. Az eligazítás után közöte is, hogy minden rendben és ajánlott egy másik 4csillagos szállodát szintén all-inklusive, ami árban kb. azonos. Ezenkívül egy 3csillagos all-inklusive vagy egy 5csillagos félpanzióval.
Jó, akkor nézzük meg a másik 4csillagosat. Melyik hotel lenne az? Karthago...
Na, ezt már hallottam valahol... :)))
A recepción közöltük, hogy távozunk (tudtak róla) és hívattunk egy taxit. Irány a Karthagó!
Végre megérkezünk, papirok ismét, megkapjuk a "karszalagot", irány a szoba. Döbbenet! Ez nem lehet igaz! Nem létezik, hogy ez egy 4csillagos szálloda. Még ablak sincs a szobán, olyan mint egy börtöncella. És ebben sincs hűtő!!!
Mindegy most már menjünk fürdeni, itt már csak jobb lesz a strand.
Hát nem volt jobb! Még olyan sem volt, mint az előzőé. Itt még hatalmas kövek is voltak a tengerben, amit benőtt a gaz.
De itt legalább nem építkeztek...
Vissza aszobába, ismét telefon.
Hároncsillagosra ezek után gondolni sem mertünk, tehát marad az 5csillagos. Ok, Karim megnézi, hogy van-e hely, és fél órán belül visszahív.
Még jó, hogy itt nem pakoltunk ki. Csörög a telefon, hely van csak rá kell fizetni. Mennyit? Két hét 2 személyre közel 800 Euro. És még csak nem is all-inklusive. Mindegy az már csak jobb lesz. Rendben van, de véletlenül most nics nálam annyi kp. Nem gond értem jön, elmegyünk a bankba és a VISA-kártyára adnak kp-t! Ok, mondom én, és 20 perc múlva már ott is volt.
Tényleg nagyon rendes volt tőle, valóban mindent megtesznek a vendégért. Igaz, ha minden rendben, akkor jövőre is a Gullet-el utazik a vendég. Miért is ne?
Na, szóval a bankban minden ok, tovább a szállodába.
Hotel RIU Pallas Royal Garden. Húúúú....
Odaérve először is megmutatták a szobát. Tengerre néző, gyönyörű szoba. És? MINIBAR!
Ok! Ez az, ez lesz az igazi!
A papírok elintéze után irány a strand. Úgy mentünk oda, hogy semmi jót nem vártunk. De itt már lehetett fürdeni. Nem azt mondom, hogy tiszta volt, de a másik kettőhöz képest....
Azért látszik itt már az 5csillag. A medence is csodálatos. Pincérek járnak körbe, és lesik, hogy ki mit kíván. Az italt kihozzák majd alírod és kész. Na ez már hasonlít Európához.
A vacsorához felöltöztünk, ahogy illik. :) Maga a vacsora, hogy is monjam? Nem találok rá megfelelő szavakat. Talán az lenne a legjellemzőbb, hogy minden volt!

Előzmény: satine (107)