miks
2003.07.03
|
|
0 0
321
|
Hi!
A tanácsotokat szeretném kérni, mert nem bízom a seller-emben... A licitálás vége után minden rendben ment, amíg meg nem kérdeztem az illető bank account-ját, mert arra gondoltam, az lesz a legegyszerűbb (és legolcsóbb is), ha az amerikai banszámlájára utalom a pénzét. Erre azt mondta, hogy nem tud nekem számlaszámot adni, helyette elküldött egy címet, hogy oda küldjek money order-t, vagy cashiers check-et. Amikor másodjára kérdeztem rá a bankszámlájára, akkor is csak a címét küldte. Ezek után kiderült, hogy a regisztrált címe és az a cím, amit kétszer is elküldött, nem egyezik (tök más város). Még nem akartam, hogy rájöjjön, hogy tudom, hogy nem ugyanaz a két cím, ezért csak azt írtam neki, hogy szerintem nem elég biztonságos a csekk küldés, és megint kértem a számlaszámát. Persze most sem adta meg. (Egyébként már jeleztem ezt az eltérést az eBay support-on is.) Azt mondta, hogy ő nem tüntette fel, hogy átutalással is lehet fizetni, és ha én nem tudok csekket küldeni, akkor szóljak, és újra dobra veri a cuccot. Őszintén szólva annak örülnék a legjobban, ha meg tudnék tőle szabadulni, csak nem akarok egy negatív feedback-et... Egyébként csak 3 pozitív visszajelzése van a csávónak. Tehát ez sem valami biztató.
Az eBay azt mondja, hogy az így küldött pénz után extrém nehéz nyomozni, ha átver. Én meg nem szívesen kockáztatnék.
Szerintetek ez csaló? Vagy csak én vagyok túl bizalmatlan?
Ja, és van valakinek valami tapasztalata a BidPay-el??
miks |
|