csillagsz Creative Commons License 2003.07.03 0 0 1384
Sziasztok!
Orulok hogy valakinek meg en is eszebe jutok es erdeklodik felolem..hat Kata a roman szobelin atmentem..razos volt az egesz ert majdnem nem tudtam semmit.. de mikor kezdtek az ilyen kerdeseket hogy ugy-e hogy ezt igy meg ugy akkor mar nem volt nehez :)
Az irasbelin engedtek puskazni..aztan lepuskaztam 5 kerek oldalt..ugy hogy remenykedem hogy az atmenom meglesz.
A tobbi szobeli jol ment.Ezen a heten cvsak irasbelik voltak.A romanon es magyaron kivul tudom az eredmenyeket.A matekom es a pszihologiam egyarant 8.20 lett..ers ha minden jol megy holnap vege az egesznek es vegre olyat alszom amekkorat csak lehet.kifarasztott mindenfele szempontbol ez a hulye erettsegi.
A tabor szamomra elmarad..akkor meg javaban fog fojni a felveteli vizsgam..most par nap szunet es kezdek neki a felvetelire tanulni..
milesz a tabori drab? vegyetek fel videora hogy tudjam megnezni..de ne ugy mint a tavalyit mert akkor le van szarva az egesz..nem szabad hogy Iochom kezebe keruljon a kamera..vagy ha megis akkor ellenorizzetek hogy minden rendbe-e? :))))))
Remelem jo lesz a tabor..aztan irjatok rola..ugy fogtok hianyozni..pussszz mindenkinek!Vica!