kámi Creative Commons License 2003.06.27 0 0 395
Sziasztok!

Ahogy igertem nektek irok nektek Sartibol, hogy megosszam veletek amit az uton tapasztaltunk.
Mi junius 20-an indultunk pestrol , este fel 9-kor
ami szerintem nagyon jo valasztas volt.Egyreszt azert mert Mo.-on elviselheto volt a forgalom, masreszt a gyerekek miatt mert szinte ataludtak az egesz utat.
Magyar oldalon sima volt az ut , az elso fizeto kapunal 2.200Ft-ot a masodikon 900Ft-ot fizettunk.
Az elso pihink Szegeden volt egy tankolassal egybekotve kb. 15 perc .
Roszkenel 22.50-kor voltunk es Jugo oldalon 23,05-kor folytathattuk az utunkat ( Stevie leirasa ellenere nem jelentettuk be a valutat ).
Ezen az uton 100km/h-val lehet menni , de a korlatozasokra figyeljetek mert szinte minden helyen radarpisztolyal mernek!!!!!!
Novi Sad elott 300 dinart vagy 6 eurot kell fizetni , Belgrad elott szinten ugyan ennyi a fizetni valo.
Mielott beertek Belgradba figyeljetek a 80,60, 40 20-as korlatozo tablara , itt mindig mernek es rendori elleorzes van.
Nis elott csinaltunk egy 20 perces pihenot , mar kezdett kidolni a tarsasag.Az utolso fizeto kapunal 790 dinart vagy 16 eurot kell fizetni.
A jugo-bolgar hatarra 5,45-kor erkeztunk es 6-kor roboghattunk tovabb.
Fizetni valonk 2es 5 euro volt.Szofiaig az ut szinte minosithetetlen " tankcsapdak " mindenutt.
Tablakra figyeljetek mert mindenut mernek ( nekem sikerult 60 helyett 88-al menni- 20 euromba kerult ).
Szofiat elhagyva mar " sima " az ut Kulataig .Kulata hataratkelohoz 9,45-kor erkeztunk es itt szivtunk a legtobbet 10,40-kor tavoztunk.
Az elso benzinkut kb. 50 km-re van a hatartol, itt pihiztunk illetve tankiltunk, de wc-re ne menjetek mert egy borzalom.
innen mar nagyon jol lehet haladni.14 orakor vegre elertuk a celallomast Sartit.
Uzemanyag arak: Jugoban sajnos nem neztuk, BG-ben diesel:1.05,benzin:1,33-1.55 leva.
Gr-ben diesel:0,59-0,64 Eu,benzin:0,69-0,74 Eu
Mindenkinek nagyon jo utazast kivanok es nagyon vigyazzatok magatokra.

Udv:Csaba

Ui: elnezest az ekezetekert ill a hibakert ez a billentyuzet nem igazan jott be:))