Léleklepke Creative Commons License 2003.06.26 0 0 16
Tényleg jó ötlet volna, ha mindenki számára hozzáférhető referencialista lenne, hogy mely üzemek tetemeit érdemes megvenni. Mittomén: a zalaszentköcsögnyei Csumigizma Jóska gazdától származót érdemes, mert normális, népiesch és eukonform körülmények között tartja mind a 30 gyesznaját, viszont a pákosbúsreskei Csutora Pesta gazdáét nem, mert mini nagyüzemben termel konnektor-orrúakat...
Ezzel az egésszel az az egyedüli (?!) probléma, hogy a vásárlóközönségnek az a része, amelyet érdekel, hogy mit is esz meg valójában, vagy vegetáriánus, vagy félig-meddig az...Talán ha propagálnának a médiában, az segítene. Mert azt tudjuk, hogy milyen "garantáltan foltot nem hagyó" hónaljtunkolót kell venni, hogy férfiasan mácsoidak legyünk, meg azt is megtudhatjuk a reklámokból, hogy milyen peremalattibaciirtót vegyünk, de ez valahogy senkinek nem áll az érdekében a magunkfajtát kivéve, hogy az ilyesmire is legyenek társadalmi célú hirdetések.
Előzmény: oncogito (15)