RLK Creative Commons License 2003.06.26 0 0 3577
Sziasztok!

nagya2:
Nem, nem nézték, illetve nézettem még a töltőfeszültséget, de meg fogom tenni, köszi a tippet!

Az olajos témához:
Beszéltem én is a Total Final Elf Hungaryval, ahol mondták, hogy szerintük két féle olaj is mehet bele, a 10w40, illetve a relatíve drága 5w40 is, ami mindenképp jobb minőségű. Hozzátették, hogy szerintük is kibírja a 30 ezret bármelyik olaj a 2 közül, utóbbi kicsit könnyebben, és biztonságosabban, de ha előbbit tetetem bele, akkor sem kell aggódnom.
Viszont mindenképp javasolták (és nem csak Ők), hogy a bejáratós olajat érdemes lecseréltetni előőb, így én sem vártam meg, hanem lecseréltettem 15 ezres átnézés + Assistance-nál. Ezzel már mehetek 45 ezerig.

Más gond nem volt, sőt, odaengedtek a kicsihez, végig ott voltam, amíg tartott a szervíz, és beszélgettem a szerelő kollégával...
Büszke lettem, mert mondta, hogy szép száraz az egész alja, sehol egy olajkönny, vagy bármi más... :)

Fogyi:
Mi szinte kizárólag Budapesten használjuk, sokat dugózva, ilyenkor megy a klíma is, ha nem is folyamatosan, és 5.2-5.3 közé van betonozva a fogyasztás. Elégedettek vagyunk, mert mi is meglépünk vele, ahol lehet, persze, csak ha nem veszélyes...

Nyomaték - lóerő:
Előtte csak benzineseim voltak, volt R5 GTT-m is.
Én nagyon élvezem ezt is, igaz, picit meg kellett szokni nyomatékból autózni, de végül is relatíve nem kevés a 82 ló sem, de kifejezetten élmény a 180 Nm.

Hőmérő a jobb tükör alatt...

Bocs, hogy hosszú lett, de nem néztem fórumot szégyen szemre pár napja már...

Üdv:
Rob

Előzmény: nagya2 (3538)