_paha_ Creative Commons License 2003.06.26 0 0 304
1-2 hónapja nagyon sokat foglalkoztam a paypal-lal, és arra jutottam, hogy jelenleg Magyarországról nem lehet használni!

az egyetlen megoldás talán az, hogy Németországban vagy Ausztriában nyitsz egy bankszámlát + igényelsz bankkártyát és/vagy internetes számlakezelési lehetőséget, amit itthon használni tudsz és akkor azt a számlát használod a Paypal-hoz. ugyanis ezek a legközelebbi helyek, ahol ha van bankszámlád, akkor a Paypal accountodról tudsz rá pénzt utalni. (a paypal help oldalán ezeket az országokat jelölik kettőskereszttel).

kérdés, hogy Ausztriában vagy Németországban magánember nyithat-e csak úgy bankszámlát, hogy besétál 1 bankba? illetve hallottam olyanról is, hogy interneten keresztül lehet 1 bankban valódi bankszámlát nyitni, de erről sem tudok semmit.

a legjobb megoldás persze az lenne, ha sikerülne rávenni a paypalt, hogy terjessze ki szolgáltatását Magyarországra is. talán az EU csatlakozás után könnyebb lesz, bár ahogy elnézem a már említett oldalt, nem minden EU-s ország van kettőskereszttel jelölve )-:)

ha valaki tud ennél többet, mindenképp írjon, mert nagyon érdekelne a téma, főleg a külföldi bankszámlanyitás...

Előzmény: Tilleo (302)