_sandy_ Creative Commons License 2003.06.25 0 0 316
Eddig nme irkaltam ide csak olvastam a jobbnal jobb torteneteket na meg persze Borso ellenorzo beirasat... :))
De ma tortent vmi amit muszaj ide beirnom ugy erzem :)

Elozmeny:

Apam delutan jott haza es elkezdett orditani h kirakja az utcara az egyik kutyamat (Lobot) mert 100adszor is kiasta a fuvet, es elege van abbol h akarmit csinal azt a Lobo elrontja.
Megbeszeltuk anyammal meg batyammal h kutya marad beasom a lukat. Mentem is ki megnezni h mit csinalt. Eleg nagy volt a luk de viszonylag hamar beastam. Aztan mentem oda kutyamhoz.

Na itt kezdodik a lenyeg :)

Fekudt az olban es nezett maga ele bamban. Kihivtam. Furcsan jott, nem egeszen egyenesen, ugy kovalygott es 2x majdnem osszeesett. Gyanus volt.. Megneztem nicsn-e vmi baja a labanak de semmi. Aztan meglattam a teraszon h vmi sargas folyadek ki van omolve. Messzirol ereztem a szagat -> alkohooool :))))
Raneztem kutyamra aki csak allt :) es elmosolyodtam :)
Odamentem hozza megsimogattam es amikor atoleltem meg az alkoholszag is erzodott... :))
Szegeny olyan aranyos igy reszegen... Le akartuk kamerazni mert azert ilyet nem mindennap lat az ember de sajnos nicns.. na mind1 ezzel a beirassal mar megorokitettem h hogyan is lett reszeg az en aranyos kaukazusi kutyam, a Lobo :))

Azota is csak fekszik es nez maga ele... remelem holnapra kijozanodik :)