sziasztok,
én immár a 300-ik (sic!) kilométert tettem be a 8V thaliamba, ha bárkit érdekelne hát elmondom a véleményem.
10 éves lada samara 1.5 után ültem be a thaliaba (elsö uj vásárlású autóm!) és persze szuper érzés. az 1500 motor alapjáraton erösebb volt, a thalival néha lefulladtam: de ezt majd kiküszöböli a gyakorlat. annyian irtak már az überalles dieselcsodáról, egyszer majd szívesen kipróbálnám mit is jelent az NYOMATÉK. bár nekem talán nem lenne jó, mert csak városon belül3-4 kilometerekre használom, asszem ez a dieselnek nem tesz jót.
az átvételkor volt egy kis festékhiba : az egyik ajtóbelső részén kis festékhiány, de ezt hamar kijavították. nomeg a jobboldali légbefúvot nem lehetett beállítani ( mindig lefittyent) : azt mondják beállítják, várjam meg. megvártam: mondják: kész, müködik. no mondom: kösz viszlát. de azért megnéztem mit csinált a rönyó szakszerviz. HÁT EZEK A BARMOK CSAVARHÚZÓVAL JÓ MÉLYEN VÉGIGKARCOLTÁK KÉT HELYEN IS AZ 5 NAPOS AUTÓMBAN A MŰANYAGOT és még csak nem is kértek elnézést. k***va ronda lett: visszahivtam a pasit, mondom tessék kicserélni az egészet, mert ez ronda, így én is meg tudtam volna csinálni! na mindegy, remélem kicsrélik, többet megpróbálom nem oda vinni a kocsit (Sopron, Iniciál KFT)
Persze kiváló érzés, hogy az autó alá benézve LÁTOM A KOCSI SZÍNÉT (nemcsak a rozsdát, stb.)
és minden müködik. a gyári rádió a kijelzőjével is nagyon elégedett vagyok. a fogyasztást majd még megnézzük , klimával biztos több lesz...
jó hosszú lett, mert ugye frissek az élmények... DE kivel is oszthatná meg az ember a történteket leginkább, mint a klubtársakkal, nemigaz ?! :)
csá
KorI