e_dora Creative Commons License 2003.06.24 0 0 46
najo, a bahiasok jobbak.. hat azert en nyugodt szivvel emlegetnem egy lapon a quimby, Puf es hasonlokkal.. marmint kellemes. Igenyes, eredeti elemekkel teli zene. De nekem szemely szerint nem mond semmit, tul .. (vidam?). Ez popzene! Olyan -ami sok van, es semmi rosszat nem jelent-, amit nagyon kellemes hallgatni, de amint kiveszem, mar egyatalan nem erdekel ujra, hogy elovegyem. Persze, ha lenne vmi kotodesem hozzajuk, ismeros, koncertelmeny, stb, akkor mas lenne. Olyankor konnyen elfogult vagyok. Mondjuk en nagyjabol egy kezemen meg tudom szamolni, hany magyar zenekart hallgatok, es a legtobbjet inkabb szemelyes okbol. Amit objektiven, a szovege es onmaga miatt kitüntetek az a perfect name(hurra, ismered?!). Es hat most sem lett eggyel több. Sorry. Tényleg jok. De ennyi. A szöveg.. magyar viszonylatban über, de komolynak idétlen, könnyünek meg picit se vicces, szoval olyan alter. Kések, kések, kiskanalak, müfasz, utlevél, kakaó és sör...bah Gázos, amikor végre egy hatásos kemény rész jön, jo mély torzzal dráma, akkor "vörös volt a szeme" és elkezdek kinosan röhögni a szövegen. Édessavanyu leves.