hurráoptimista Creative Commons License 2003.06.24 0 0 35
Szia Dóri,

A Szlovákia dal a mostani lemezen megleglehetősen másképp szól, másképp van hangszerelve... Az új album tényleg nagyon jó, és abszolúte nem (csak) a '80-as ével alter zenéje érezhető a MIND1-ből. Meglehőtősen ekletkus, sokféle zenei stílus van benne. Az énekes (akivel tegnap kinn voltam a Dave Gahan koncerten), így írt erről a Rockinform mostani számában (ha tudod, olvasd el a cikket egy újságosnál, 51. oldal):

"A zenélésben az a legszebb, hogy te ötvözheted a stílusokat úgy, ahogyan te akarod. Mindegyik műfajnak megvannak a maga hangulati tulajdonságai pl. a blues a kesergés, a sanzon a melankólia, a tangó a szenvedély, és így tovább. Tehát egy dal hangulata alapvetően meghatározza a műfaji jellemzőit is. Viszont ha végighallgatod az albumot, a végére összeáll egy kép, és ettől lesz az egész teljes. Ha ezt sikerült elkapni, akkor lehet a MIND1 stílusárol beszélni. Ha nem, akkor a zenénk nem áll másból, mint utánérzésekből."

Szóval Dóri, szerintem menj el a Musiclandba, vagy a Tangóba a Blahánál (Klauzál u. 9.), és hallgass bele az albumba. Szerintem tetszeni fog, és 2000 Ft-ot megér... :-)

Üdv!

Előzmény: e_dora (30)