Drága faék bonyolultságú élőlények!!!
Most tudatnám, hogy Sophynak soha az életben nem volt szimatszatyra.
De tényleg olyan, mintha némelyek nem tudnának olvasni.
Kiemelném a következő részeket...
Miszerint elismerésre került részünkről, hogy az új anyagai zenei alapja JÓ. (vissza lehet keresni, bár nem ezekkel a szavakkal voltvala leírva, de ez a lényeg!) = NEM a zenekar lett fikázva, hanem a Balázs éneklési stílusa, ami lehet, hogy a POT zenéjéhez tök pipec meg minden, de ide nem illik, legalábbis a régi jó hörgős pörgős nótákhoz totál nem. Újfent elismétlendő LESZARÁS tárgyát képezi az énekes kiléte (lsd Zalatnai Cini) Felőlem lehet Béla Géza Jakab Fülöp vagy AKÁRKI, ha jól csinálja, amit csinál.
Drága raklapszerűkéim... oda lett írva, hogy egy előző részben, hogy ha nem fejhangon fogja elénekelni mondjuk a This Time kezdetű nótát, akkor tökéletesen jó lesz az nékünk. Kutya nem mondta, hogy drága Balázs nem rázódhat bele, azt mondtuk, hogy a mostani koncert a sportszigeten szar volt, és ezen nem nagyon van mit szépíteni.
Valamint a klip szerintem igenis harmatgyenge, mégpedig azért, mert (szintén leírtam már 1*, de a gyp-sek kedvéért mindent) ők ennél többre képesek, mert ez a darab nem túl ötletdús...
Tehát a következőt szeretném kérni drága kicsi amőbáim.
Next Time olvassátok el talán a korábbi hozzászólásokat, és csak utána tegyetek meggondolatlan kijelentéseket.
Mellesleg szegénységi bizonyítvány rólatok, hogy kifogyván a magvas gondolatokból, s végére érve nem túl kifejlett intellektusotoknak, nekiálltok kurvázni, meg ribancozni. Ez meglehetősen idétlen szinben tüntet fel titeket, tudnillik csak a korlátolt emberek nem tudják elfogadni mások véleményét, s csak ők kezdenek demagóg módon kakaskodni, halálosan fölslegesen.
Én itt részemről befejeztem a veletek való eszmecserét, mert nem egészen vagyunk egy szinvonalon. Ahogyan egy kedves arátom mondotta: "Egy bizonyos szint felett, nem süllyedek egy bizonyos szint alá!!"
Még mielőtt bárki meggyőzödéses lenne, eszünk ágában sem volt a Balázst bármilyen módon megbántani, mert mondjuk az, amit a koncerten produkál, nem nagyon hiszem, hogy összefüggésben lenne a személyiségével!!
De szerintem ő felnőtt érett ember, és pontosan el tudja dönteni, hogy mi bántja, és mi nem, tehát nem értem, hogy minek sértődtök ti meg helyette...
Na ennyi, töppedt agyú kicsiny vizibolháim!