LOU Creative Commons License 2003.06.20 0 0 416
Egy Indiana állambeli (USA) fiú egy kerti pankrátor viadalban vesztette életét, szülei házának hátsó kertjében.
A 14 éves Mark Carlson nyakát törte, amikor a szülői ház második (!) emeletéről kiugorva a fején landolt. Richard Kransonely, a viadal másik résztvevője így emlékszik a részletekre:
"A második emeletről akart rám ugrani egy olyan fogással, amit előtte még egyszer sem próbáltunk ki. A földön feküdtem, és láttam, ahogy ugrik, majd a következő hang, amit hallottam, a nyaka roppanása volt. Ez volt a legszörnyűbb hang, amit valaha is hallottam. Én is hibásnak érzem magam, mert azt gondoltam, hogy csak hülyéskedik, ahogy mindig is szokott, ezért felkaptam egy vasláncot, és hátba vágtam vele. Amikor nem reagált, gondoltam, hogy ennek a csávónak valami baja eshetett. Igazam is volt, meghalt."
Mark Carlson szüleit letartóztatták kiskorú veszélyeztetése miatt. Az apa a következőket nyilatkozta:
"Mark egy szerencsés fiú volt, aki biztos nem minket okolna a haláláért, mint ahogy azt Indiana állam teszi. Tudatában volt a kockázatoknak, és biztos vagyok benne, hogy nem szándékosan tette. Élt-halt a pankrációért. Csak akkor nem gyakorolt, amikor a kocsikat mosta, vagy bezárkózott a barátnőjével a szobájába. Igaz, egy ugrása nem sikerült, de volt egy csomó, ami remek volt. Ha egyetlen rossz ugrás miatt letartóztattak minket, akkor a többi jól sikerült ugrásért miért nem kaptunk kitüntetést?"
Az esetből látszik, hogy a pankráció veszélyes dolog. Ennél már csak az veszélyesebb, amikor ezt a kertben teszed, idióta szülők felügyelete mellett.

A kaliforniai Oakland rendőrsége 2 órát töltött egy fegyveres kifüstölésével, aki saját házában barikádozta el magát. Miután a rendőrök már 10 flakon könnygázt használtak el, egyikük észrevette, hogy a keresett bűnöző ott áll közöttük és azt kiabálja: "Jöjjön elő és adja fel magát!"

Egy bűnöző megpróbált meglépni az őt üldöző rendőrök elől a marylandi éjszakában. Azonban a rendőrök utolérték és elkapták, miközben egy erdőben rohant a fák között. A rendőröknek nem volt szükségük éjjellátó készülékre, elég volt figyelni a bűnöző lábát, ugyanis olyan cipőt viselt, amely minden lépésnél felvillant...

Amikor egy Seattle-i férfi benzint próbált lopni egy lakóautóból, nagy hibát követett el. Amikor a rendőrök a tetthelyre érkeztek, egy meglehetősen betegesnek tűnő elkövetőt találtak összegörnyedve a lakóautó mellett. A rendőrségi szóvivő szerint a férfi benzint próbált leszívni egy gumicső segítségével, ám tévedésből a lakóautó WC-jének szennyvíztartályába dugta a cső végét.
A jármű tulajdonosa nem tett feljelentést, állítása szerint rég nevetett ilyen jót.

Egy részeg támolygott be a Pennsylvániai ambulanciára, és komoly fájdalomra panaszkodott, amikor próbálta kivenni a kontaktlencséjét. Azt mondta, hogy a lencsék félig kijöttek, de aztán mindig visszaugrottak. A nővér egy szívó pumpával próbált segíteni, de sikertelenül. Végül egy orvos megvizsgálta, és megállapitotta, hogy a férfinek nincs is kontaktlencséje. A szaruhártyáját próbálta felszakítani...

Egy Carbon megyei faluban férfiak egy csoportja sörözött és fegyverekkel lövöldözött a 27 éves Irving Michaels házának hátsó falánál. A közelben kószáló mosómedvére lövöldöztek , de valószínűleg a sör miatt nem sikerült jól megcélozniuk, a kb. 35 leadott lövés ellenére az állat elfutott, egyenesen be egy három láb átmérőjű csatornába, és néhány száz lábnyi távolságra jutott Michaels tornácától. Mr. Michaels eltökélve, hogy kiirtja a mosómedvét, hozott egy kanna benzint, és öntött belőle a csőbe, azzal a szándékkal, hogy kifüstöli az állatot. Miután nem sikerült meggyújtania a benzint, Michaels beleöntötte mind az 5 gallonnyi mennyiséget, és próbálta újra meggyújtani, de hiába. Nem tudván beletörődni a kudarcba, az elszánt Michaels bekúszott kb. 15 láb távolságra a szennyvízcsatornába, hogy befejezze a játszmát. A következő pillanatban egy nagyra nőtt tűzgolyó visszalökte Michaelst oda, ahonnan jött, de sokkal nagyobb sebességgel.
"Úgy hagyta el az elgörbült csatorna-csövet, mint ahogy egy rakéta a tengeralattjárót" - mondta a 31 éves Joseph McFadden, szemtanú. Mr. Michaels átrepült a háza és a meglepett barátai feje fölött, és egyenesen az előkertjébe zuhant. Több, mint 200 lábnyit repült a magasban. "Doppler effektust hallottunk, ahogy ordítva elszáguldott fölöttünk" - mesélte McFadden. - "Utána egy hangos puffanás hallatszott."
A - meglepő módon - csak kis sérülést szenvedett Michaels így kommentálta az esetet: "Tulajdonképpen klassz volt ! Mint amikor kilőnek valakit egy ágyúból a cirkuszban. Ha biztosan tudnám, hogy nem sérülök meg, újra megcsinálnám."

Forrás: vicclap.hu