carmilla
2003.06.19
|
|
0 0
387
|
Sziasztok!
A másik mlm-es topicba is elregéltem a gondomat, de a biztonság kedvéért ide is beírom,hátha valaki tud egy jó megoldást javasolni:
kb 2 hónapja megpróbáltak bennünket a kedvesemmel bepalizni egy "szuper mlmes" üzletbe.Soha egyikünk sem volt kapcsolatban ilyesmivel azelőtt.Én rosszul vagyok az ilyen jellegű "marketingektől",de mivel igencsak nincs pénzünk,úgy döntöttünk próbáljuk meg.Öt perc alatt kiderült,hogy én alkalmatlan vagyok mlmes munkára,és főleg utállom,hogy át akarják mosni az agyamat és meg akarják változtatni a gondolkodásomat!A kedvesem úgy gondolta,hogy ő majd jól megpróbálja,csak a franchise-zal hagyják békén.Nem sikerült.A körülmények úgy alakultak,hogy el kellett mennie egy hülye hétvégi szemináriumra,és azóta kezdem rajta észrevenni az átmosott agy tüneteit...
Segítsen valaki ha tud: hogy lehet védekezni? Hogy maradhacc "ember"?Arról már letettem,hogy meggyőzzem:hagyjuk a fenébe az egészet - csinálja, hátha tényleg bejön(???). De nem akarom azt azt embert elveszíteni,akit megszerettem és nem akarok egy droiddal élni!! |
|