Pipinyo Creative Commons License 2003.06.19 0 0 161
Sziasztok!
Először is még egyszer köszi Gardennek a CD-t, és mivel amúgy is gondoltam rá, hogy írok pár köszönő és méltató sort, nem is halogatom ezt tovább. Ahogy megjósoltad, valóban volt három számomra eddig ismeretlen szám a lemezen, és el kell mondanom, hogy kevés olyan jó élmény van, mint ennyi idő után "új" Kert számot hallani. :) Főleg a He's a Pearl tetszik, az olyan jó rockos hangzású... Az Oidipusz is nagyon jó, és bár én alapvetően Balázs párti vagyok, el kell ismernem, hogy Bobek nagyon jól énekel benne. Egyébként az Oidipusznál elfogott az érzés, hogy ezt bizony koncerten kéne hallani. Az Introductio is nagyon szép és érdekes, egész más világ, mint a He's a Pearl, ami hozzám közelebb áll, de Bobeknek határozottan jól áll ez a szám, a kicsit "folklóros" elemeivel. Valószínüleg egyébként nekem azért is tetszik jobban Balázs énekstílusa, mert kicsit darabosabb, kevésbé népzenei, mint Bobek.
Zolival elemezgettük kicsit a lemezt, legtöbb dologban egyetértettünk, most csak az én benyomásaimat írtam le, hogy neki is hagyjak valamit :)
Láttam, hogy volt itt szó róla, hogy nem kizárt, hogy még összeálltok, gondolom, mondanom sem kell, mennyire pártolom az ötletet. Hajrá! Nekem nagyon hiányzik...
Előzmény: Garden (159)