Gép-ész Creative Commons License 2003.06.19 0 0 114
Emléxem, kb fél éve megfogadtam, hogy nem személyeskedek senkivel, de most kivételt teszek. Te egy barom vagy :)

Szögezzünk le pár dolgot.

1. Amit itthon tejként árulnak, az nem az EUból jött, hanem magyar tej.

2. Nem tehetek róla, de nem bírom meginni a házitejet. Gondolom te sem szeretsz mindent. Ez van. Egyszerűen nem bírom elviselni a zsíros, édeskés ízét, pláne friss melegen.

3. Imádom a tejet (igen, a szar zacskósat). Naponta iszom legalább egy litert. Viszont a tartós tejtől hányok. Na az télleg nem tej.

4. Gyakorlatilag csak magyar élelmiszert eszem. Van pár kivétel, pl lekvár, fel nem foghatom, hoigy ahol ennyi gyümölcs terem, ott miért nem tudnak a konzervgyárak nomrális lekvárt csinálni, miért kell nekem görög lekvárt vennem kétszer annyiért.

5. Nem iszom (és nem is gyártok :D, csak hogy reflektáljak az idióta benyögésedre) gumiarábikumos szarokat. Ilyen cukros szarokból egyedül IceTeat veszek néha.

6. Nem tehetek róla, hogy nem vette senki az automatás tejet. Amit mondok, teljesen igaz. Debrecenben láttam először vagy 15 éve, a Hunyadi abcben. Te engem névtelenül ne nagyon hazudtoljál meg, jó?

Azóta már számtalan helyen láttam csődbe menni ilyen próbálkozást. Nem tudom az okát, ez van. Tény, hogy van, ahol bejött.

7. Akármit magyarázol, 140 Ftért akkor sem lesz olcsó.

8. Igénytelen vagy te, baromarc :)))

Előzmény: antika56 (106)