ANTIpc Creative Commons License 2003.06.19 0 0 272
Thx az eddigieket!
De sajna meg mindig lama vagyok ezen a teren :) Amit mi sem bizonyit jobban, mint hogy meg Mo-ra sem utaltam soha zsetont, nem hogy kulfoldre. Na nezegettem a calculatort, tegnap en voltam a hulye, mert a domestic-re nyomtam, akkor jo hogy nem lehet Hungary-t talalni.
Bocsi, hogy ertetlenkedem, de valaki elmagyarazna, hogy tulajdonkeppen mi is az a bidpay, hogy utalok oda, es mirol? Arrol az otp-s izerol majd? Ja, ez az otp-s kartyadolog nekem meg nem tiszta sajna. Milyen az az "OTP internetes vásárlási számla"? Keresgeltem az otp oldalan, de nem talaltam ilyet. Webkartya, vagy most hulyeseget kerdezek? Tehat pontosan mit is kene kernem az otp-nel?
Aztan latok sok ilyet is, hogy "money order/cashiers check". Ez nalunk mukodik valahogy? Mivel? :) Jo volna ezt is tudni, mert sok helyen nincs bidpay.
Nezegettem a fedex calculatorjat, ugy latom toluk erdekes modon csak express jon a cucc az USA-bol, talan ezert gyors, es azert draga...ugyanis a ground-ot sehogy sem sikerult kijelolnom USA-Hungary kozott. Arrol nem is beszelve, hogy a kalkulalas nekem a fedex-nel kinai, na de mindegy, ha draga, akkor nem is erdekel :)
Ja, ha hasznalt szamitogep jon nekem (en maganszemely vagyok, es a kuldo is) akkor arra is van vam, es/vagy afa, vagy csak ha uj (kb $300-600-ertekben)?
Elore is koszonet.