Luby Creative Commons License 2003.06.17 0 0 23
Hayloft Ezekiel !
Nagyon megtisztelő,hogy személyes ügyeimről kérdezel.Nagyon szívesen és őszintén válaszolok.Ha a két kérdésen kívül is kiváncsi vagy arra,hogy beleillek az ellenzékiekről alkotott képbe ,kérdezz nyugodtan.Minden kérdésre válaszolok,melyek másnak az érdekeit nem sértik.
tehát : 1948-ban születtem (ez nem nagy öröm!)
ha ma lennének a választások ,a mai pártkínálattal ,akkor nagy bajban lennék.Csak kizárásos alapon tudok erről beszélni,mert nincs választott pártom.Tehát a mai koalició nem ,a FIDESz bárhogy is hívják nem,a MIÉP nem ,a MUnkáspárt nem.Mi marad nekem : MDF?Nem vagyok tőle lelkes,de nincs számomra jobb.
Nem kérdezted ,de nagyon boldogan szavaznék egy szocdem párta ,mely baloldali,nemzeti és nem verbálisan az .Jelenleg még a körvonalai sem látszanak megítélésem szerint egy ilyen politikai csoportosulásnak.A liberalizmus ,mint pártot alkotó eszmerendszer teljesen felesleges,hiszen minden európai szalonképes párt már magáévá tette a liberális eszméket és beépítette a rendszerébe.Olyan ez már ,mint az egyszeregy.Még a bal-,és jobboldali radikálisok is elismereik a liberális elvek jórészét.
Na ,megint sokat írtam.Bocs! Luby ,aki Gábor