Szerintem senki sem normális, aki drogozik. Én nem drogozom, nem iszom, nem dohányzom, nem kávézom, nem fogyasztok zsíros, cukros, sós ételeket, húst is keveset, sokat alszom, de korán kelek, hideg vízben mosakszom, sokat sétálok, de megerőltető vagy veszélyes sportot nem űzök, nem játszom szerencsejátékokat, nem nőzök, nem járok diszkóba, vagy egyéb ritmikus zenével kábító helyekre, nem nézek népbutító tévét, betartom a KRESZ-t, stb.
Csak sajnálni tudok mindenkit, aki nem ehhez hasonló, kíméletes életet folytat, és pusztítja magát.
Sajnálom azokat, akik különböző, temészetes vagy mesterséges, külső vagy belső drogokhoz nyúlnak. Nekem nincs szükségem semmi ilyesmire ahhoz, hogy jól érezzem magam.
Külön felháborítónak tartom azt, hogy az önpusztító emberek gyógyítását a tisztességes, meggondoltan élő, becsületes embereknek kell megfizetnie. Ezek nem törödnek semmivel, csak eszik-iszik-szívják-fújják-nézik stb. a drogot hogy jól beálljanak, aztán debil fejjel röhögnek a nagyvilágba, aztán meg mennek az orvoshoz. Ahelyett hogy szépen megülnének a fenekükön, és mondjuk nyelveket tanulnának. Abba még nem pusztult bele senki sem.
Kívánom ezeknek, hogy rothadjanak meg mind!!