Hát igen leéretségiztem! mondtam is tegnap még Jakab úrnak hogy Csak azért is átmegyek bammeg!! Hát megcsináltam és ugy mond "éret" ember lettem de mindjárt rá jöttök hogy miért írtam ugy ahogy :DDDD
Hát az egész úgy indult hogy ugyebár felkel öltőzni:DD öltöny meg zako nyakkendő az alap mert az kell de én még fogtam egy kis sport cipőt és egy katonai ővet :DD amin ráadásul ott logtak a kedvenc kitűzőim ez a legjobb éretségire:D
jah persze meg ilyen hogy borotválkozás ááá az se volt:)) minek az?? :D na kb enyi a megjelenés:D
Az hogy bementem és megcsináltam nagyon jol az semmi mert oké azt igy kell:D
Irodalom:
  - írásbeli: 2
  - szóbeli: 5
Nyelvtan:
  - Írásbeli: 1
  - szóbeli: 5
Angol:
  - Írásbeli: 3
  - szóbeli: 3
Matek:
  - Írásbeli: 2
Fizika:
  - Szóbelibeli: 2
Na enyi az eredmény aztán volt olyan hogy a srác aki mögöttem ült már anyira unatkozott hogy ilyen kis papir galacsinokat pöckölgetett az elnök fel aki már majdnem elaludt:))
Aztán miutn végeztünk csináltam egy két képet majd mostmár elö lesz hivatva ugyhogy feldobom öket semmi extra csak egy két buta arc hehe
Aztán van ott egy cigiző kis terem és ott üldögéltünk már csak 5en teljesen megnyugodva jo kedvűen meg mined ott sztorizgatunk és megfogtam a porral oltot és mondtam hogy HABBPARTY!!!! jeje de nem nyomtam be kikaptam a plombát és szorakoztam vele:) erre egyik srác kikapta a kezemből és elkezdte engedni az utácra meg a fél szoba teli ment ott fuladoztunk szerintem a fele kiment annak a szarnak hehe
Majd holnap foly köv nem hagyunk benne:)
Aztán sétáltunk haza felé és mondogattuk hogy milyen érettek lettünk erre én elkezdtem körbe körbe szaladgálni és hülyeségekeket ordibáltam össze visza néztek vagy 5-6 an:DD
Aztán mesélte a srác hogy menjünk veresre mert ott van bánya tó és lehet ugrálni erre a ferenc körúti aluljároban elkezdtem ugrálni két lábbal és mondtam hogy Bazze nem kell ilyen messze menni lehet itt is ugrálni :DDD Képzelhetitek azt a közel 100 csodálkozo arcot hehe
Huuu nem is tudom mi volt még:) csomot kajáltunk ingyé volt bár nem mert osztály pénzből volt
állitolag a maradékből megyünk holnap piálni pfff faszomnak sincs kedve :D nem akarok én ott lenni azzal a sok alkoholistával és csak hallgatnám hogy miért narancslé?? :))
Jah majd elfeljtettem hogy milyen volt az elnők
Ti láttátok azt a filmet amiben Chevi Chase volt a főszereplő és az volt a cime hogy Eszelős szivatás??? Nagyon komoly volt:)) mármint a film és az elnők mint az az öreg bazze 74 éves volt és kiköpött ugyan ugy nézett ki már csak az hiányzott hogy lekapja az orrát és azt mondja jo van bankárkáim!! jo van hehehheehehehheheheheheheheheehheeheheheheeh
De jo fej volt az öreg szar magasrol mindenre:DDD
Na kb ez volt az éreccégim de érett nem lettem és rá jöttem hogyha suliba megyek még hülyébb leszek nekem ez a drogom:)) ennek vagyok a függöje:DDDDD