Tamás000 Creative Commons License 2003.06.15 0 0 248
Ahol en szeretnek vasarolni, ott csak 3 lehetoseg van: fedex, air parcel, meg us kiralyi posta. Aze nem feltetlen akarom az item 10-15%-at a fedexnek kiperkalni, inkabb varok tobbet. De ha jo kedvem lesz, lehet bevallalom a fedexet. A vam+afat ugy nez ki nem tudom meguszni. Viszont ahogy neztem par dolog amit szeretnek, no-ban olcsobb (vagy nagyjabol ugyanannyi), mint az usa-bol hozott, buntetessel novelt ar. Onnan meg csempesztetek, es akkor meg a garancia is eu-s, ami talan tobbet er mint az usa.

Ja meg annyi, hogy nem tudom mas online boltokkal hogy van, de ennel spec csak a bankkartyahoz tartozo cimre lehet kuldetni a csomagot, mas szallitasi cimnek csak amerikai cimet lehet megadni. Igaz, hogy a bolt is tuti megbizhato, nem 8. ker-i alagsori szinvonalu...

Valaki irta, hogy ha ausztriabol rendel usa boltban, 10% vamot fizet aztan csokolom. Vagy ha egyeb varazsfelirattal van ellatva a cucc, meg a 10%-ot is meg lehet sporolni.

Az illetekes elvtars meg eljohet es becsokolhat!!Elobb nezzen szet mi van ebben az orszagban aztan okoskodjon!

Remelem az eu csatlakozas utan az osszes muszakicikkkereskedo es autokereskedo ehendoglik.

Előzmény: NLQ (245)