Ahol en szeretnek vasarolni, ott csak 3 lehetoseg van: fedex, air parcel, meg us kiralyi posta. Aze nem feltetlen akarom az item 10-15%-at a fedexnek kiperkalni, inkabb varok tobbet. De ha jo kedvem lesz, lehet bevallalom a fedexet. A vam+afat ugy nez ki nem tudom meguszni. Viszont ahogy neztem par dolog amit szeretnek, no-ban olcsobb (vagy nagyjabol ugyanannyi), mint az usa-bol hozott, buntetessel novelt ar. Onnan meg csempesztetek, es akkor meg a garancia is eu-s, ami talan tobbet er mint az usa.
Ja meg annyi, hogy nem tudom mas online boltokkal hogy van, de ennel spec csak a bankkartyahoz tartozo cimre lehet kuldetni a csomagot, mas szallitasi cimnek csak amerikai cimet lehet megadni. Igaz, hogy a bolt is tuti megbizhato, nem 8. ker-i alagsori szinvonalu...
Valaki irta, hogy ha ausztriabol rendel usa boltban, 10% vamot fizet aztan csokolom. Vagy ha egyeb varazsfelirattal van ellatva a cucc, meg a 10%-ot is meg lehet sporolni.
Az illetekes elvtars meg eljohet es becsokolhat!!Elobb nezzen szet mi van ebben az orszagban aztan okoskodjon!
Remelem az eu csatlakozas utan az osszes muszakicikkkereskedo es autokereskedo ehendoglik.